Viimati külastasid: Tänane kuupäev 10 Sept 2010 05:11 am

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi

Tee uus teema Vasta teemale  [ 206 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 30 Aug 2006 12:29 pm 
KeegiVeel kirjutas:
giveadamn kirjutas:
Koolis käiakse RAHVA raha eest, teed on ehitatud teeTÖÖLISTE poolt ja hambaarsti juures käiakse, üllatus-üllatus, ka RAHVA raha eest. Sellest riigitelevisiooni vaatamisest ei saanud ma täpselt aru. Kas see, et riigivastased riigitelevisiooni vaatavad, on silmakirjalik? Ja ma arvan, et anarhistlik ühiskond on võimalik ka "selliste" inimestega. See on jälle see vana hea "aga-mis-nende-inimestega-tehakse-kes-jne"-probleem. Anarhia ei tähenda, et sigatsemine on lubatud.

Politsei töötab ju ka samamoodi rahva raha eest. Ma mõtlesin seda, et ei saa ju ometi kõike riigiga seonduvat vältida. Niikaua, kuni meil riik on ja ma riigile makse maksan, võin ma ju ka riigi poolt osutatavaid teenuseid kasutada, sh politseilt abi saada. Või ei või?

Ma pole väitnud, et ei või. Kuigi ma arvan, et politsei on puhtalt riigi vägivallamonopoli väljund, ei pea ma valeks neilt kaitset nõuda. Selleks nad "kirjade järgi" loodud ongi ja kui nad seda ei teeks (mulle kaitset ei pakuks), oleks kogu riigi kuritegelikkus liiga ilmne - isegi rumalad inimesed hakkaksid asjadest aru saama; aga see on viimane, mida riik kui institutsioon tahab. Mina kasutan riigi poolt pakutavaid hüvesid viimase piisani, sest mul on selleks (ja veel paljuks muukski) igasugune õigus.

Üles

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 05 Sept 2006 10:01 pm 
Kasutaja avatar

Nalja kah! Üks PunaMusat liige ja minu sõber saatis mulle hiljuti sellise meili:

Tänase ülikoolialgusepäeva meeldejäävaim sõnum oli üks graffiti, mida
tööle tulles nägin:

TOETAGE KÕRGHARIDUST! SAATKE MENDID ESIMESSE KLASSI!

I don´t accept the rules of capitalism. Why don´t I have the right to quit this game?

Üles
Eemal Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 06 Sept 2006 02:10 pm 
Kasutaja avatar

Kas politseikooli võetaksegi nüüd ilma keskhariduseta? Tuleb sihuke laul meelde nagu Nimed Asfaldil.

Üles
Eemal Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 06 Sept 2006 10:06 pm 

Kas sinna on üldse kunagi kedagi targemat võetud ?

Üles
Eemal Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 23 Okt 2006 09:31 pm 

Tonis kirjutas:
TOETAGE KÕRGHARIDUST! SAATKE MENDID ESIMESSE KLASSI!

pluss see veel, et see grafitti on kirjutatud päris räigete trükivigadega

iroonia?

Üles
Eemal Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 28 Okt 2006 08:03 pm 
Anarhistid, kommunistid ja fasistid (ka skinheadid) on kõik vähemalt Eesti avaliku üldsuse jaoks vähemalt momendil tähtsusetud mõisted, ehk teisiti nimetades puberteetide kapriisid, vähemalt seni pole üldsus neid mõisteid tõsiselt võtnud. Kui te tunnete et skinheadid sita keema ajavad, siis käituge nendega nagu käitutakse pahandust teinud lastega - vitsa.
Politsei kutsumine jätab võibolla sellise pisut "memmeka" mulje, vähemalt nende jaoks ja annab neile veel "tuure" juurde. Andke neile lihtsalt peksa, pole vaja üldse arvata et ei saa jagu, vabalt saab. Võtke kaikad kaasa ja peitke hõlma alla. Suuremaid vigastusi ei soovita teha. Peale seda hakkab tõenäoliselt ka ühiskond nende mõistete üle mõtlema ja eks siis igaüks teeb endale selgeks mis on õige ja mis mitte.

Üles

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 29 Okt 2006 04:12 am 
Kasutaja avatar

minuarvates pole külatänaval kaklemine just väga mehine tegu. kindlasti enesekaitse on õigustatud aga inimeste ründamine sellepärast, et nad on kas rumalad või nende välimus ei meeldi: see on laskumine lollide tasemele. igaüks botaanik võib kanda pipragaasi või mehaanik mutrivõtit taskus aga käiku lasta ei tohiks neid küll muidu kui äärmise hädavajaduse korral.

rahulikke jõulupühi! :)

Üles
Eemal Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 29 Okt 2006 08:31 am 
Kasutaja avatar

E. CHE G. kirjutas:
) Peale seda hakkab tõenäoliselt ka ühiskond nende mõistete üle mõtlema ja eks siis igaüks teeb endale selgeks mis on õige ja mis mitte.

yhiskond ? kus mõtlema ?
yldjuhul mõtleb kapriisides tõmbleva yhiskonna eest meedia

Üles
Eemal Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 29 Okt 2006 04:19 pm 
Roy kirjutas:
minuarvates pole külatänaval kaklemine just väga mehine tegu. kindlasti enesekaitse on õigustatud aga inimeste ründamine sellepärast, et nad on kas rumalad või nende välimus ei meeldi: see on laskumine lollide tasemele. igaüks botaanik võib kanda pipragaasi või mehaanik mutrivõtit taskus aga käiku lasta ei tohiks neid küll muidu kui äärmise hädavajaduse korral.

rahulikke jõulupühi! :)

Tüüpiline konservatiivide propaganda, eriti see viimane tervituslause. :D
Otsese füüsilise vägivalla eest enda kaitsmine ongi äärmine hädavajadus.

Üles

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 29 Okt 2006 08:40 pm 
Kasutaja avatar

Fonarik kirjutas:
yhiskond ? kus mõtlema ?
yldjuhul mõtleb kapriisides tõmbleva yhiskonna eest meedia

kapriisides tõmblev ühiskond annab meediale kaigastega peksa. :)

Üles
Eemal Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 29 Okt 2006 11:24 pm 
Kasutaja avatar

noh, jumal õnnistagu sind, che guevara. peab vist leppima faktiga, et testosteroonimürgituses anarhistid võivad preventiivselt kallale tungida kui puid lõhkumast tulles oled riietatud alpisaabastesse, laigulistesse vormipükstesse ja musta bomberjopesse?

Üles
Eemal Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 09 Nov 2006 11:29 pm 

Noh, rahumeelsus on tore küll põhimõtteliselt,aga see on utoopia. Vägivallale vastandub alati vägivald ju, öelge, mida tahate.
Politsei on nüüd küll väga operatiivne ja pädev meil siin Eestis!
Kui harjaga tüüp läheb politseisse avaldust tegema, siis ta pannakse ise kinni.
Politsei on täiesti rumal sellisetes asjades.
Muidugi ei ole üldse tore peksa saada, sellepärast arvan ma, et ei saa ju ometi pealt vaadata, kuidas sind jupi haaval ülestaotakse??
Ega ikka ei saa küll!
Vägivald on paratamatus, vägivald sünnitab vägivalda.
Jah, am saan aru, et päris hea oleks elada roosades pilvedes, aga let's face it:pääsu ju ei ole.
mina näiteks ei suudaks vaadata ulli näoga, kui mingi minust väiksem (sadamateatri intsidendi puhul oli tegemist minust väiksema neiuga) vidin mind taob, loomulik, et ma lööks tal näo sassi.
'Ja mis kuramuse sõda? purjus inimesed. ma arvan,e t nad isegi ei mõista, mida antifa tegelikult tähendab, neil pole tõenäoliselt õrna aimugi

Üles
Eemal Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 10 Nov 2006 12:00 am 
Kasutaja avatar

Kõik probleemid algavad teadmatusest.
Teadmatus tekitab hirmu tundmatu ees ning hirm on üks ürgseimatest instinktidest.
Puberteediealised on alles otsimas oma identiteeti. Seega on igati loogiline et just sellele neonatsismiteele sattunud noored on selle maailmavaate kõige tulihingelisemad pooldajad. Nad pole selles veel pettunud ning teisalt on nad leidnud midagi uut ja huvitavat.

Üles
Eemal Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 10 Nov 2006 12:20 pm 

Celtic kirjutas:
Puberteediealised on alles otsimas oma identiteeti. Seega on igati loogiline et just sellele neonatsismiteele sattunud noored on selle maailmavaate kõige tulihingelisemad pooldajad. Nad pole selles veel pettunud ning teisalt on nad leidnud midagi uut ja huvitavat.
100% nõus, aga siiski laiendaks ma seda mõtet veel paljudele teistele alternatiivsete vaadetega inimestele. Ntx anarhistid. Ma ei ütle, et see nii kindlasti oleks, aga mulle on jäänud mulje, et enamus neist nö "anarhistidest" ajab segi iseenda vabaduse ja isiksuseks saamise püüdluse ühiskonna omaga.

Üles
Eemal Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 15 Nov 2006 11:09 pm 

Ma pole reedest saati internetile ligi saanud ja seepärast on minu jutt hiljaks jäänud võib olla. Aga siiski...
Esiteks ma ei saa aru, kuidas vennaskonna kontserdil saavad siis inimesed nii ükskõiksed, et lasevad mingitel skinheadidel inimesi peksta, kas seal siis "mõistlikel" inimestel ülekaal polnud või toimus asi nurgataga?
Siin räägitakse, et ärme lasku nende tasemele või üldse ärme löö vastu, vaid naeratame/naerame. Ma ei taha olla lapsik, aga kui "nemad" tulevad meie õue peale inimesi peksma, siis on vastureaktsioon mitte ainult loomulik, vaid ka vajalik. Nende keeles võidavad nemad siis, kui harjalistel on näod lömmis ja nagu riikide vaheliseski sõjas on võitja kirjutada ajalugu ehk vägivaldsete võitluste võitjal on õigus.

Ja pettusin tõsiselt neis inimestes, kes siin arvasid et ärme vastandu fašismile ja natsismile ehk ka ärme vastandu inimestele, kes suhtuvad vaenulikult teistesse, erinevatesse inimestesse Ärge lootkegi, et see piirdub rahvusega või rassiga. Varsti on lihtsalt teistsuguse riietuse või muusikaeelistustega inimesed peksa saamist väärt - ükskõik kuidas nende vastandumiste või maailmavaadetega on. Õige on olla natsi välimuse ja jutuga ning teised on jobud. Sarnaselt oli see ju algklassides ning kuna algklassides tuli see (lapse)lollusest ja pealiskaudsed inimesed (näiteks skinheadid) on lollid, jõuaks/b see varsti kõik kätte. Öeldakse: "Võimaluse korral kuriteo (loe: kurja teo, paha teo ehk sinu õiglustunnet riivava teo) mitte takistamine, on sellele kaasaaitamine." Mina nõustun täielikult! See kehtib ka üldsuslikul takistamisel, mitte ainult vahele tormamisel. Kui näiteks anarhistid kuulutavad, et meil pole mitte midagi selle vastu, et te neegreid, türklasi või teisi peksate ja anti-fad suruvad maailmavaated alla, paistab lollidele inimestele vaid see, et neil ongi õigus ja keegi pole selle vastu, peale nende, keda nad peksavad. Kuidas saab siis üldse leida lahenduse probleemidele, neile mitte vastu astudes? Ja ma ei räägi ainult vägivallast.

Lihtsamalt öeldes kui ühiskond taunib natse, siis on väiksem tõenäosus, et enda identiteeti otsiv meeltesegaduses ininimene liitub natsidega, vaid pigem ühiskondlikult tunnustatud gruppidega.

Oehh... ma ei suuda lühidalt kirjutada ja pealegi proovisin siin jälle kõigest rääkida. Järgmise korrani...

Üles
Eemal Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 206 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

Otsi...:
Hüppa: